SŤAHUJEME SA! Robíme všetko, čo je v našich silách, sklad bude uzavretý do utorka 31.10. Všetky objednávky budú vybavené po tomto dátume. Ďakujeme za vaše objednávky a trpezlivosť. :-)

RiceTime, Tapioková slamka z ryžovej múky, Ø 6 mm

Kód: 1160046
€10,20
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Slamky z tapioky a ryžovej múky, na ktorých si môžete pochutnať.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jedlé slamky z ryžovej múky a tapioky, ktoré sa v prírode rozložia raz dva. Skvelá ekologická alternatíva pre vašu oslavu.

Predstavte si slamku, ktorú si pokojne môžete zjesť. Také možno poznáte, ale vďaka kombinácii bezlepkových produktov si ho môže dať aj váš kamarát celiak.

Tapioka alebo cassava je škrob získaný z koreňa manioku, ktorý je bohatým zdrojom omega-3 a omega-6 mastných kyselín a je vhodný pre alergikov, vegetariánov a vegánov.

 

Ako to vlastne funguje?

Slamky sú bez lepku a bez pridaného cukru. Zafarbená iba ovocím a zeleninou tak, aby neovplyvnila chuť nápoja. V drinku sa narozdiel od papierových slamiek nerozmáčajú, len zmäknú, a vydržia pevné aj niekoľko hodín. Pokiaľ si na slamke práve nechcete zmlsnúť vy, môžete ju hodiť doma rybičkám do akvárka, ony ho s radosťou zjedia. Alebo sa rýchlo rozloží na záhradnom komposte.

  • 100% vegán
  • 100% rozložiteľné
  • 100% zero-waste

 

České tapiokové slamky RiceTime vznikli v nadväznosti na zákaz jednorazových plastov. Prichádza s ekologickým variantom, ktorý pomáha životnému prostrediu a bude vás dokonca baviť. V ponuke nájdete slamky s priemermi 6, 8 a 12 mm.

Dodatočné parametre

Kategória: Slamky
Hmotnosť: 0.59 kg
Kategória: Ekodomácnosť
Priemer: 0,6 cm
Dĺžka: 20 cm
Počet ks v balení: 150
Zloženie: 70% ryžová múka, 30% tapiokový škrob
Farba: Mix (oranžová, žltá, modrá, ružová, prírodná)
Krajina pôvodu: Vietnam

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: